Werkwijze

Ik maak een persoonlijk behandelplan, waarin ik zoveel mogelijk rekening houd met jouw voorkeuren. Je krijgt wekelijks een weekmenu per e-mail. Verder geef ik ook beweegadviezen die bij je passen.

Kennismakingsgesprek
Tijdens dit gesprek leg ik kort mijn werkwijze uit en mijn rol als gewichtsconsulente tijdens de begeleiding. Naar aanleiding hiervan kun je beslissen of deze manier van begeleiden bij je past. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Intake
Tijdens het eerste bezoek neem ik jouw persoonlijke gegevens met je door. Verder worden jouw persoonlijke omstandigheden met je door gesproken, daar deze van invloed zijn op jouw eetgedrag. Jouw gangbare leef- en eetpatroon wordt besproken. Tot slot komt jouw persoonlijke doelstelling aan de orde. Aan het eind van het eerste gesprek stuur ik je een eetdagboek mee voor meerdere dagen. Aan de hand van al deze gegevens stel ik een individueel behandelplan op. De duur van het eerste gesprek is 60 min.

Voeding- beweegadvies
Tijdens het tweede gesprek bespreken we het persoonlijk behandelplan. Deze bestaat uit voedings- en beweegadviezen. Je krijgt een persoonlijk dagmenu met diverse alternatieven. De duur van het tweede consult is 45-60 min.

Vervolgconsulten
Tijdens deze consulten bespreken we hoe de afgelopen periode verlopen is. Er is tijd voor het beantwoorden van vragen. Verder geef ik tips voor het handhaven van het eetpatroon in bijzondere situaties

Alle gesprekken gaan via Skype. Je mag tijdens je coaching ook gebruik maken van de e-mail. De e-mails die wij ontvangen zullen we beantwoorden binnen 24 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *